Specialisten

Het traject wordt begeleid door zeer ervaren specialisten:

Drs. Reinier Feitz

Wachttijd bij deze specialist: 3 maanden
Drs. Reinier Feitz studeerde in Groningen en Amsterdam. De opleiding tot plastisch chirurg vond plaats in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam, St. Franciscus Ziekenhuis, Brandwondencentrum, Daniël den Hoed Kliniek en het Sophia kinderziekenhuis. Na de opleiding tot plastisch chirurg superspecialiseerde hij zich in hand-, pols- en perifere zenuwchirurgie in het Royal Northshore Hospital Sydney, Northshore Private Hospital en Westmead Children’s Hospital, Sydney Australië.
Lees verder >

Dr. Sebastiaan Souer

Dr. Sebastiaan Souer (1977) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in de orthopedische chirurgie in Nijmegen en Arnhem. Nadat hij drie jaar onderzoek deed aan de Harvard Medical School in Boston promoveerde hij in 2011 op de operatieve behandeling van polsfracturen.
Lees verder >

Jeroen van Uchelen

Jeroen van Uchelen (1974) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht (1992). Al vroeg tijdens zijn studie startte hij met wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Plastische chirurgie van het UMCU (Universitair Medisch Centrum Utrecht). In 2001 startte hij met zijn opleiding tot plastisch chirurg. Na het behalen van het Europees examen in oktober 2007 in Madrid, werd hij European Board Certified Plastic Surgeon.
Lees verder >

 

Vragen?

088 - 7785203

Mail ons

Uw voordelen

  • Gedetailleerde rapporten
  • Beoordeling door ervaren handchirurgen en handtherapeut
  • Krachttest en Range of Motion op de graad nauwkeurig door de computer geregistreerd
  • Onderdeel van toonaangevende hand- en polskliniek Xpert Clinic
  • Documentatie met een door de AMA geaccrediteerd software systeem